Aikido Den Helder toegevoegd

aikido den helderAikido Den Helder. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Aikido in Den Helder.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Dun Hong

stijl: Aikikai Aikido

leraar: Marrie Demmer en Bart Verheggen

graad: 3e Dan

lestijden: Dinsdagavond van 20:30 tot 21:45 en op zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 (volwassenen). Zaterdagochtend van 9:30 tot 10:30 (7 tot 15 jaar).

locatie: H.A.B.C. Dun Hong, Pasteurstraat 6a, 1782 JD Den Helder, tel: 0223-620611

contact : info@dun-hong.nl

website : http://www.dun-hong.nl/

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Aikido Den Helder?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Aikido Den Helder? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot Aikido Den Helder of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je hierbij eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie door ons worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.