Aikido en haar dynamische werking

Een absolute must voor de Aikido broeders en broedsters is het boek “Aikido en haar dynamische werking”. Dit boek is geschreven door Westbroek en Ratti.

Het bevat de meest uitgebreide beschrijving van Aikido (aikikai) ondersteund door ruim 1200 illustraties die op een duidelijke manier de bewegingen en houdingen weergeven. Persoonlijk vind ik de inleiding die een uitleg geeft over het gehele ki verhaal het meest interessante gedeelte van het boek. Ironisch genoeg begrijp ik er nog steeds geen gehele sikkepit van want op het laatste examen mijnerzijds, werd er duidelijk gezegd dat er met mijn ki toch nog iets moest gebeuren (opkrikken dus).

Aikido en haar dynamische werking

 

Auteur: Westbroek en Ratti

Titel: Aikido en haar dynamische werking

ISBN: 9069634376

Deze boekbespreking is geschreven door J. Lutjeboer en komt oorspronkelijk uit de infokrant YURI CHIGAE.

Gegevens niet correct of mis je hier een ander boek over Aikido en haar dynamische werking?

Let op! Heb je een vraag? Zijn de hierboven vermelde gegevens niet correct? Mis je misschien andere aikido boeken? Wil je misschien een evenement wat met budo te maken heeft  aanmelden?

Dat kan het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het feedbackformulier op deze site in te vullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet voorkomt op deze site. Dit kun je doen door de betreffende woorden in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina in te vullen. Indien hieruit blijkt dat de dojo inderdaad ontbreekt is het belangrijk dat je in ieder geval in het feedbackformulier volgende gegevens vermeld. Plaats, naam van de dojo, budosport, stijl, leraar (en Dangraad), lestijden enlokatie. vermeld ook de URL van de website en contactinformatie. Alleen dojo’s aangeleverd met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl.

Na evaluatie van de aangeleverde gegevens worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.