Aikido Leiden toegevoegd

Aikido LeidenAikido Leiden. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Aikido in Leiden.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.
naam: Hagukumi

stijl: Aikikai

leraar: Hans de Groot

graad: 2e Dan

lestijden: Donderdag, 19.00 – 20.30 uur (volwassenen) , Zondag, 16.30 – 17.30 uur  (jeugd t/m 12 jaar), 17.30 – 18.30 uur  (jeugd t/m 17 jaar), 19.00 – 20.30 uur  (volwassenen)

locatie: Pieterskerkgracht 7, Leiden

contact : hansdegroot@email.com

website : http://leiden.hagukumi.nl/

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Aikido Leiden?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Aikido Emmen? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot Aikido Emmen of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je hierbij eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwEmmenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie door ons worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.