Aikido the heavenly road (boekbespreking)

Aikido the heavenly road, een prachtig Aikido boek uitgevoerd in oblong formaat.

Qua taalgebruik wat lastig voor mensen die niet met de Aikikai benamingen bekend zijn welke in het boek gebruikt worden.

De fotografie is uitstekend met verhelderende tekst onder de foto. Klemmen worden meestal uitvergroot afgebeeld op dezelfde pagina waar ze toegepast worden.Als bijzonderheid kan ook de fotografie vanaf bovenaf genoemd worden, wat bij bepaalde oefeningen zeer nuttig is.

aikido the heavenly roadAuteur: Kenji Shimizu
Titel: Aikido the heavenly road
ISBN:1883695023

 

Deze boekbespreking is geschreven door J. Lutjeboer en komt oorspronkelijk uit de infokrant YURI CHIGAE.

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Aikido the heavenly road?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Aikido boeken? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot budo of een ander Aikido boek aanmelden?

Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de betreffende budosport, de stijl van deze budosport, de leraar (en zijn / haar Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.