Aikido Vlaardingen toegevoegd

Zocht je naar Aikido Vlaardingen of omgeving (Schiedam, Maassluis, Maasland, Rotterdam)? Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie voor Aikido in Vlaardingen.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

Aikido Vlaardingen (Schiedam, Maassluis, Rotterdam)

naam : Aikido Vlaardingen

stijl : Aikibudo Aikido

leraar : W. van Doorn (meer informatie over leraar en lessen hier)

graad : 3e Dan

lestijden : 

Maandag 21:00 – 22:00 uur

Donderdag 21:00 – 22:00 uur

Vrijdag 17:30-18:30 uur (jeugd Aikido) (let op! Locatie: Spoorsingel 39, 3134 XR Vlaardingen)

Zaterdag 11:00-12:00 uur

Zondag 12:00 -14:30 uur (vrij trainen)

lokatie :  Sportcentrum Life, Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland

contact : aikidovlaardingen@gmail.com, info@sportcentrumlife.nl,Tel: + 31 (0)10 59 00 287,

website : www.aikidodojovlaardingen.nl

extra door dojohouder aangeleverde informatie: 

Welkom bij Aikido Vlaardingen. De oudste aikido – dojo in Vlaardingen (sinds 1997). Bij ons volgt u aikidoles in een ontspannen en prettige sfeer met aandacht voor persoonlijke groei. Verder hebben wij een ruime dojo met vaste mat, een dojo met de meeste lesuren aikido per week in Vlaardingen, mogelijkheid tot  jeugdaikido. Kom een keer kijken, of nog beter meedoen (een proefles is altijd gratis)!

Aikido Vlaardingen, Maassluis, Schiedam of Rotterdam, gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over ?

Let op! Heb je een vraag? Zijn de hierboven vermelde gegevens niet correct? Mis je misschien andere gegevens over Aikido Vlaardingen? Wil je misschien een evenement wat met budo in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam of Rotterdam  te maken heeft  aanmelden? Dat kan het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het feedbackformulier op deze site in te vullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet voorkomt op deze site. Dit kun je doen door de betreffende woorden in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina in te vullen. Indien hieruit blijkt dat de dojo inderdaad ontbreekt is het belangrijk dat je in ieder geval in het feedbackformulier volgende gegevens vermeld; de betreffende plaats, de naam van de dojo, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden, de lokatie van de dojo, de URL van de website en contactinformatie.

Alleen dojo’s aangeleverd met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.