Aikido Zwolle / Leeuwarden toegevoegd

Aikido ZwolleAikido Zwolle / Leeuwarden. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Aikido in Zwolle en Leeuwarden.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.
naam: Budoschool Yotosama

stijl: Kodokan

leraar:

graad:

lestijden: Maandag  20.15 tot 22.15 uur. Donderdag 20:15 tot 22.15 uur.

Maandag 19.15 tot 21.15 uur. Donderdag 19.15 tot 21.15 uur. Twee keer per maand op zondag 19.15 tot 21.15 uur.

locatie: Basisschool De Klokbeker, IJsselcentraleweg 65, 8014 BK Zwolle. Voormalig Piter Jelles Nijlân gebouw, Nijlânsdijk 4, Leeuwarden.

 

 

contact : Zwolle  06  – 20396019, walter@walteroudewesselink.com. Leeuwarden  06-22767237, ernesto.lemke@gmail.com

website : http://www.seikokan.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Aikido Zwolle?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Aikido Zwolle? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot Aikido Zwolle of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je hierbij eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwZwolleen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie door ons worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.