Budo Training in Aikido

Budo Training in Aikido.

Tijdens zijn leven heeft de grondlegger van het Aikido Morihei Ueshiba maar twee Aikido boeken geschreven. Dit was het eerste Aikido boek. Budo Training in Aikido is vanuit het japans naar het engels vertaald.

Budo Training in Aikido was door Morihei Ueshiba bedoeld als een handleiding voor de trainingen van  zijn studenten. Naast een aantal gedichten die de essentie van het budo bespreken bestaat het boek voor het merendeel uit uitleg van de diverse technieken.

Hoewel Budo Training in Aikido bevat een schat aan informatie.  Maar velen zulleen waarschijnlijk moeite hebben met het op de juiste manier inschatten van  de technieken. Ondanks dat is dit Aikido boek voor elke geïnteresseerde in het Aikido een aanwinst.

budo training in aikido

Auteur: Morihei Ueshiba
Titel: Budo Training in Aikido
ISBN:4889960791

Gegevens niet correct of mis je hier een ander boek over Budo training in Aikido ?

Let op! Heb je een vraag? Zijn de hierboven vermelde gegevens niet correct? Mis je misschien een Aikido boek? Wil je misschien een evenement wat met budo te maken heeft  aanmelden?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het feedbackformulier op deze site in te vullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet voorkomt op deze site. Dit kun je doen door de betreffende woorden in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina in te vullen. Indien hieruit blijkt dat de dojo inderdaad ontbreekt is het belangrijk dat je in ieder geval in het feedbackformulier volgende gegevens vermeld.  De plaats, naam van de dojo,  budosport, stijl, leraar (en Dangraad), lestijden, lokatie van de dojo, URL van de website en contactinformatie.

Alleen dojo’s aangeleverd met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.