Dynamic Aikido (boekbespreking)

Dynamic Aikido. Ook dit is een geweldige klassieker binnen de Aikido boeken.

Geschreven in het Engels. Klein handzaam formaat met duidelijke afbeeldingen en tekst. Vooral de opbouw naar de uiteindelijke technieken toe zijn zeer goed beschreven. De bewegingen worden stap voor stap doorgenomen, met zeer veel aandacht voor de basis. Leuk is ook het gedeelte met voorbeelden van praktische toepassingen.

Dit is een Aikido boek om door te nemen op een regenachtige dag, of om tijdens het (vrij) trainen er nog eens bij te pakken. Geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde Aikidoka.

dynamic aikido

Auteur: Gozo Shioda
Titel: Dynamic Aikido
ISBN: 0870113011

Gegevens niet correct of mis je hier een ander Aikido boek over Dynamic Aikido?

Let op! Heb je een vraag? Zijn de hierboven vermelde gegevens niet correct? Mis je misschien een ander Aikido  boek? Wil je misschien een evenement wat met budo te maken heeft  aanmelden? Dat kan het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het feedbackformulier op deze site in te vullen.

Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet voorkomt op deze site. Dit kun je doen door de betreffende woorden in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina in te vullen. Indien hieruit blijkt dat de dojo inderdaad ontbreekt is het belangrijk dat je in ieder geval in het feedbackformulier volgende gegevens vermeld; de betreffende plaats, de naam van de dojo, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden, de lokatie van de dojo, de URL van de website en contactinformatie.

Alleen dojo’s aangeleverd met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.