Werkt deze site op een bepaalde manier?

werktHoe werkt deze site? Bovenaan elke pagina kan gekozen worden uit een aantal budosporten. Van elke vermelde budosport wordt een korte beschrijving gegeven. Meer resultaten voor een bepaalde budosport kunnen verkregen worden door deze budosport in het zoekveld aan de rechterkant van de pagina in te vullen.

Zoek je een dojo bij jou in de buurt? Vul in het zoekveld aan de rechterkant een zoekopdracht in (budosport in plaatsnaam). Bijvoorbeeld  —> aikido in amsterdam geeft een lijst van alle links van de op budosporten.nl staande pagina’s met informatie over Aikido in Amsterdam .

Hoe werkt het als ik feedback wil geven?

Indien je iets mist kun je dit melden via het feedbackformulier (ook te bereiken via de knop Feedback bovenaan alle pagina’s). Uiteraard kun je hier ook je eigen dojo of sportschool opgeven. Ook wanneer je een evenement met betrekking tot budosporten wil opgeven kan dit via het formulier.

Veel plezier op budosporten.nl!

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over budo? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot budo of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je controleert of deze dojo niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. De aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De beslissing tot plaatsen van de aangeleverde informatie ligt bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.