Iaido Den Haag toegevoegd

Iaido Den HaagIaido Den Haag. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Iaido Den Haag. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens van deze Iaido dojo.

naam : Ikuru

stijl : Iaido

leraar : Onno Bakkers, Dave Johnson, Bjørn Aris

graad :

lestijden :

donderdag 18.00 – 20.00
zondag 15.00 – 17.00
dinsdag 19.00 – 21.00

lokatie :

contact : Bjørn Aris, 065 – 185 28 16, info@ikiru.nl

website : http://www.ikiru.nl/

extra door dojohouder aangeleverde informatie: 

Welkom bij Ikiru dojo. Bij Ikiru wordt IAI beoefend. Vroeger was IAI om te overleven, vandaag om te leren leven. Doel Het doel van Iaido is het ontwikkelen van bewustzijn, concentratie, oprechtheid, een rustige geest en mentale en fysieke eenwording door het beoefenen van traditionele zwaardtechnieken. Het is de Japanse gevechtskunst die het dichts bij de Samurai-klasse en Japanse adel staat. Het wordt niet beschouwd als een sport, maar als een unieke en aloude traditionele kunst voor de ontwikkeling van het lichaam, de geest en de ziel.

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Iaido Den Haag?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Iaido Den Haag? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Iaido in Den Haag of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens en of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.