Iaido Haarlem toegevoegd

Iaido HaarlemIaido Haarlem. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Iaido Haarlem. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens van deze Iaido dojo.

naam : Kochokai

stijl : Mugai ryu iaido

leraar :

graad :

lestijden : zondagavond van 20:00 tot 22:00

Eens per maand wordt er les gegeven in tameshigiri. Deze lessen zijn onderdeel van het Mugai ryu iaido curriculum. Bij een tameshigiri-les kan er van 19:00 tot 20:00 iai-kata getraind worden en wordt er van 20:00 tot 22:00 tameshigiri getraind.

lokatie : Jephtastraat 1, 2026 WB Haarlem

contact :

website : http://www.kochokai.nl/

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Iaido Haarlem?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Iaido Haarlem? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Iaido in Haarlem of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens en of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.