Jiu Jitsu Amsterdam toegevoegd

Jiu Jitsu amsterdamJiu jitsu Amsterdam. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie voor Jiu jitsu in Amsterdam. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Jiu jitsu Amsterdam

stijl: Jiu jitsu

leraar:

graad:

lestijden: Zie schema hieronder

Dag      
Tijd Maandag Dinsdag Donderdag Zaterdag
10.00 – 11.30       Jiu-Jitsu beginners en gevorderden
11.00 – 12.30 Jiu-Jitsu beginners en gevorderden Jiu-jitsu beginners en gevorderden Jiu-jitsu beginners en gevorderden 11.30 – 12.30Kinderen van7 – 16 jaar
18.15 – 19.15     Kinderen van 7 – 16 jaar  
19.30 – 21.00   Jiu-jitsu beginners en gevorderden Jiu-jitsu beginners en gevorderden  
21.00 – 22.00   Jiu-jitsu gevorderden Jiu-jitsu gevorderden  
*beginners: witte bandgevorderden: vanaf groene band

lokatie:

Noordkaperweg 5, 1035 HA Amsterdam

website:

http://jiujitsuamsterdam.nl/

contact: 

info@jiujitsuamsterdam.nl

06-48820059

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Amsterdam?

Let op! Heb je een vraag? Zijn de hierboven vermelde gegevens niet correct? Mis je misschien meer gegevens over Jiu Jitsu in Amsterdam? Wil je misschien een ander evenement wat met budo te maken heeft  aanmelden? Dat kan het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het feedbackformulier op deze site zo compleet mogelijk in te vullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Het is hierbij erg belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet voorkomt op deze site. Dit kun je doen door de betreffende woorden in het zoekveld rechtsboven aan deze pagina in te vullen. Indien hieruit blijkt dat de dojo inderdaad ontbreekt is het belangrijk dat je in ieder geval in het feedbackformulier volgende gegevens vermeld; de betreffende plaats, de naam van de dojo, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden, de lokatie van de dojo, de URL van de website encontactinformatie. Alleen de dojo’s aangeleverd met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.