Jiu Jitsu Arnhem toegevoegd

Jiu Jitsu ArnhemJiu Jitsu Arnhem. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu Arnhem. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Budo Ryu

stijl: Braziliaans Jiu Jitsu

leraar: –

graad: –

lestijden: Woensdag vanaf 20.30 uur tot 21.30 is er Jiu-Jitsu en vrij trainen.

locatie: Bernardlaan 49 in Arnhem in de gymzaal van het Beekdallyceum.

contact : –

website : www.budo-ryu.nl

extra door dojo aangeleverde informatie: Budo-Ryu Arnhem is een samenwerkingsverband tussen verschillende budoleraren die een gemeenschappelijke visie hebben inzake het beoefenen van martial arts. Op dit moment wordt er les gegeven in: jiujitsu, aikido/iaido, kung fu en karate. Budo-Ryu is de verkorte naam van Stichting Budo Ryu Schaarsbergen, de stichting waaronder onze activiteiten plaatsvinden. Wij trainen op maandag en woensdag. Maandag trainen we Karate van 19.00 – 20.00 en Jiu-Jitsu van 20.00 – 21.30 uur en woensdag van 19.30-20.30 uur kung fu en aikido/iaido. Woensdag vanaf 20.30 uur tot 21.30 is er Jiu-Jitsu en vrij trainen. Onze dojo is gevestigd aan de Bernardlaan 49 in Arnhem in de gymzaal van het Beekdallyceum.

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Arnhem?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Arnhem? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo voor Jiu Jitsu Arnhem? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu in Arnhem of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.