Jiu Jitsu Den Haag toegevoegd

Jiu Jitsu den haagJiu Jitsu Den Haag. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu in Den Haag. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam : De Sportacademie van S. van Nieuwenhuizen

stijl : NAKONI Jiu Jitsu

leraar : 

graad :

lestijden : Zie website

lokatie : St. Maartens College, Aart van der Leeuwkade 14, 2274 KX Voorburg

contact :  Dojo “De Sportacademie”, Het rode gebouwtje vlak bij tram 11, Groot Hertoginnelaan 169, 2517 ER Den Haag, 070 – 345 80 90 (vanaf 19:00 uur), (070)3632581.

website : https://dojosportacademie.wordpress.com/

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Den Haag?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Den Haag? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo voor Jiu Jitsu in Den Haag? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu in Den Haag of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.