Jiu Jitsu Hardinxveld-Giessendam

Jiu Jitsu Hardinxveld-GiessendamJiu Jitsu Hardinxveld-Giessendam. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu in Hardinxveld-Giessendam.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Budoclub Tryitout

stijl: Jiu Jitsu

leraar: Michael Walters

graad: 2e Dan

lestijden: Zie website

locatie: Hardinxveld-Giessendam, Pieter de Hooghstraat 56a

contact : info@tryitout.nl

website : tryitout.nl

 

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Hardinxveld-Giessendam?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Hardinxveld-Giessendam? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct? Mis je de eigen dojo voor Jiu Jitsu Hardinxveld-Giessendam? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu in Hardinxveld-Giessendam of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld. De plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden). De lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Geef deze dus allemaal door. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl. Over deze beslissing kan niet gecorrespondeerd worden.