Jiu Jitsu Hoorn toegevoegd

Jiu Jitsu HoornJiu Jitsu Hoorn. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu Hoorn. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Nihon Ju Jitsu / Tai Jitsu

stijl: Jiu Jitsu

leraar:

graad:

lestijden: Maandag 20:00 t/m 21:00 gevorderden, 21:00 t/m 22:00 aspiranten. Woensdag 18:45 t/m 19:45 gevorderden. Vrijdag 19:30 t/m 20:30 beginners, 20:30 t/m 21:30 iedereen.

locatie: Sportinstituut van Frits van der Werff, Draafsingel 61 in Hoorn

contact :

website : http://www.jitsuka.nl

 

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Hoorn?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Hoorn? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo voor Jiu Jitsu Hoorn? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu in Hoorn of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iHoornr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.