Jiu Jitsu sittard toegevoegd

Jiu Jitsu SittardJiu Jitsu Sittard. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu Sittard. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Kago’s sport

stijl: Jiu Jitsu

leraar: Marcel Henderichs

graad: 4e Dan

lestijden: Junioren jiu-jitsu (8 t/m 11 jaar) 18:00u-19:00u, (12 t/m 17 jaar) 19:00u-20:00u, Senioren jiu jitsu (vanaf 18jaar)20:00u-21:00u

locatie: Gymzaal Sanderbout, Anemoonstraat  2a, 6134 TH Sittard

contact : Info@kagosport.com

website : http://www.kagosport.com

 

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Jiu Jitsu Sittard?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Sittard? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo voor Jiu Jitsu Sittard? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu in Sittard of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iSittardr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.