Jiu Jitsu Vlaardingen toegevoegd

Jiu Jitsu Vlaardingen of omgeving (Schiedam, Maassluis, Rotterdam)Zoek je naar  Jiu Jitsu Vlaardingen of in de omgeving (Schiedam, Maassluis, Maasland, Rotterdam)? Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Jiu Jitsu Vlaardingen. 

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam : Club-Fit

stijl : Jiu Jitsu

leraar : W. van Doorn

graad : 5e Dan

lestijden :

Dus kom een keer kijken of meedoen met een Jiu Jitsu. Een eerste proefles is altijd gratis!

lestijden :

Donderdag     21:00 – 22:00 uur
Zondag          12:00 – 14:30 uur (vrij trainen)

lokatie : Sportcentrum Life, Maassluiseweg 8, 3155 EJ Maasland

contact : info@sportcentrumlife.nl     Tel: + 31 (0)10 59 00 287

website: sportcentrumlife.nl

 

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Jiu Jitsu Vlaardingen?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Jiu Jitsu Vlaardingen? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot Jiu Jitsu Vlaardingen of een andere Jiu Jitsu Vlaardingensport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je controleert of deze dojo niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de Jiu Jitsu Vlaardingensport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op Jiu Jitsu Vlaardingensporten.nl. De aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De beslissing tot plaatsen van de aangeleverde informatie ligt bij Jiu Jitsu Vlaardingensporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.