Judo Alkmaar toegevoegd

judo AlkmaarJudo Alkmaar. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Judo in Alkmaar. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Yamaguchi

stijl: Judo

leraar:

graad:

lestijden: Zie website

locatie: Zie website

extra informatie: Judokai Yamaguchi Langedijk heeft als doel het laagdrempelig aanbieden van judosport in de plaatsen Sint-Pancras, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude, Oudkarspel, Waarland, Nieuwe Niedorp, Alkmaar, Heerhugowaard en Koedijk.

contact : info@yamaguchi.nl

website : http://www.yamaguchi.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Judo Alkmaar?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Judo Alkmaar? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Judo Alkmaarof een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iAlkmaarr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na de evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan verder niet over gecorrespondeerd worden.