Judo Bergen op Zoom toegevoegd

judo Bergen op ZoomJudo Bergen op Zoom. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Judo in Bergen op Zoom. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Judo Club Yoshi

stijl: Judo

leraar: Jan Bouterse, Ton Bouterse

graad: 6e en 4e Dan

lestijden:  Dinsdag 17.30 uur tot 18.30 uur voor kinderen van 4 t/m 7 jaar, 9.00 uur tot 20.00 uur voor kinderen van 8 t/m 11 jaar, 20.15 uur t/m 21.30 uur voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen

locatie: Aert van der Neerstraat 8, 4625 AV Bergen op Zoom.

contact : jbouterse@ziggo.nl

website : http://www.judoclubyoshi.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Judo Bergen op Zoom?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Judo Bergen op Zoom? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Judo Bergen op Zoom of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iBergen op Zoomr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwBergen op Zoomen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na de evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan verder niet over gecorrespondeerd worden.