Judo Doetinchem toegevoegd

judo DoetinchemJudo Doetinchem. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Judo in Doetinchem. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Jindo

stijl: Judo

leraar: Thijs Holtermann

graad: 4e dan Judo, 2e dan JiuJitsu

lestijden: Vrijdag

15:45-16:30 – 2 t/m 4 jaar
16:30-17:30 – 5 t/m 7 jaar
17:30-18:30 – 8 t/m 11 jaar
18:30-20:00 – 12 t/m 16 jaar
20:00-21:30 – 17 jaar en ouder

locatie: Rossinilaan 14, Doetinchem

contact : 06-26854252, info@jindodoetinchem.nl

website : www.jindodoetinchem.nl, www.facebook.com/jindodoetinchem/

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Judo Doetinchem?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Judo Doetinchem? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Judo Doetinchem of een andere budosport dan Judo Doetinchem aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo anders dan judo Doetinchem is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iDoetinchemr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl.

Na de evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan verder niet over gecorrespondeerd worden.