Judo Heerlen toegevoegd

judo HeerlenJudo Heerlen. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Judo in Heerlen. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Judo Club Mayo Yama

stijl: Judo

leraar: meerdere zie website

graad: van 1e tot 4e Dan, zie website

lestijden: Donderdag 18.30 – 19.30, 19.30 – 20.30, Zaterdag 09.15 – 10.00 (Tuimel en Buitel), 10.00 – 11.00, 11.00 – 12.00, 12.00 – 13.30

locatie: Bruinkoolweg 2, Heksenberg, Heerlen.

contact : info@majoyama.nl

website : http://www.majoyama.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Judo Heerlen?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Judo Heerlen? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Judo Heerlenof een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iHeerlenr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na de evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan verder niet over gecorrespondeerd worden.