Judo Zaandam toegevoegd

judo zaandamJudo Zaandam. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Judo in Zaandam. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam : Sportschool Salomons

stijl:

leraar :

graad :

lestijden:

lokatie: Blooksven 10, 1504 AN Zaandam

contact : info@sportschoolsalomons.nl

website : http://www.sportschoolsalomons.nl/

extra informatie: Dependances voor jeugdjudo in Oostzaan Rooswijk, Westerwatering en ’t Kalf! Speeljudo voor kinderen onder de 6 jaar! Op een speelse manier werk je samen in een groep waarin iedereen respect voor elkaar heeft en op een sociale manier met elkaar omgaat. Valbreken staat ook op het programma. Je leert stoeien binnen regels en discipline staat voorop. De lesduur is een half uur en als je 6 bent kun je in een gewone judogroep verder met judo.

Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Judo Zaandam?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Judo Zaandam? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Judo in Zaandam of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.