Karate Arnhem toegevoegd

karate ArnhemKarate Arnhem. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate Arnhem.

Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Budo Ryu

stijl: karate

leraar: –

graad: –

lestijden: Maandag van 19.00 – 20.00

locatie: Bernardlaan 49 in Arnhem in de gymzaal van het Beekdallyceum.

contact :  zie website

website : http://www.karate.budo-ryu.nl/

extra door dojo aangeleverde informatie: Budo-Ryu Arnhem is een samenwerkingsverband tussen verschillende budoleraren die een gemeenschappelijke visie hebben.

Budo-Ryu is de verkorte naam van Stichting Budo Ryu Schaarsbergen. Dit is de stichting waaronder onze activiteiten plaatsvinden. Wij trainen op maandag en woensdag. Maandag trainen we Karate van 19.00 – 20.00 en Jiu-Jitsu van 20.00 – 21.30 uur en woensdag van 19.30-20.30 uur kung fu en aikido/iaido. Woensdag vanaf 20.30 uur tot 21.30 is er Jiu-Jitsu en vrij trainen. Onze dojo is gevestigd aan de Bernardlaan 49 in Arnhem in de gymzaal van het Beekdallyceum.

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Arnhem?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Arnhem? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je daarom misschien een evenement met betrekking tot Karate Arnhem of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je hierbij eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie.

Let op! Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie door ons worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.