Karate Breda toegevoegd

Karate BredaKarate Breda. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate Breda. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Shinbokukai Dojo

stijl: Kyokushinkai Karate

leraren: Sensei Dimitri Verkennis, Sensei Peter Vermaire, Senpai Willem van Ginneken, Senpai Kyki Vermaire

graad: 3e / 3e / 2e / 2e DAN

lestijden: De trainingstijden zijn van 19:30 – 21:00 op dinsdag en vrijdagavond

locatie: Sporthal aan de Moeraszegge 69 te Breda

contact: www.facebook.com/shinbokukai.dojo

extra aangeleverde informatie Karate Breda: Shinbokukai Dojo geeft les in Kyokushin Karate in Breda waar balans tussen plezier, hard trainen, respect en discipline centraal staat. Kyokushin Karate staat voor de kracht van de lege hand. De leermeester Masutatsu Oyama is de grondlegger van het Kyokushin Karate, een stijl die ook wel ‘The Strongest karate over the World’ wordt genoemd. Deze van oorsprong Japanse vechtkunst staat bekend om de full-contact wedstrijden maar Kata en Kihon zijn echter ook een essentieel onderdeel van de sport. Shinbokukai Dojo geeft afwisselende trainingen waarbij aandacht wordt besteed aan de uitleg en het beoefenen van de diverse technieken. Daarnaast werkt de karateka aan zijn/haar uithoudingsvermogen, wordt de coördinatie verbeterd en krijgt men een betere balans tussen lenigheid, snelheid en kracht.

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Breda?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Breda? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Breda of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.