Karate Enschede toegevoegd

Karate EnschedeKarate Enschede. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate Enschede. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Shidokan Shirasagi Dojo Nederland

stijl: Okinawa Shorin Ryu Shidokan Karate

leraar: Marcel Proost

graad: 5e DAN

lestijden: De trainingstijden zijn maandag 20.00 uur en vrijdag 19.30 uur

locatie: sportzaal aan de Zaanstraat 8 Enschede

website: http://karate.123website.nl

contact: karatedojoenschede@outlook.com

Overige door dojo aangeleverde informatie:

In onze dojo wordt lesgegeven in traditioneel Okinawa Shorin Ryu Shidokan. Deze eeuwenoude stijl stamt uit Okinawa Japan. De organisatie waar we trots onderdeel van uit maken is opgericht door Katsuya Miyahira (overleden op 92 jarige leeftijd op 28-10-2010). Dojoleider Marcel Proost (4e dan) geeft deze stijl door in Nederland onder begeleiding van zijn leraar Joachim Laupp (9e dan Hanshi) en Maeshiro Morinobu (9e dan hanshi). We zijn benoemd tot honbu dojo van Nederland.

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Enschede?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Enschede? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Enschede of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina.

Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site.

De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.