Karate Enschede toegevoegd

Karate EnschedeKarate Enschede. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate Enschede. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Muga Mushin Ryu Karate Do

stijl: JKA Shotokan Karate

leraar: Sensei Ralph Gemser, sensei Peter Bakker, senpai Julian Ros

graad: 1e / 2e DAN, 1e kyu

lestijden: 18:30 – 19:30 en 19:30 – 21:00 op maandag en vrijdagavond (kinderen – volwassenen)

locatie: Alleeweg 36, Enschede

website: www.yogaschool.nl/karate-martial-arts/ en www.facebook.com/MugaMushinRyu/

contact: 053-4336887, karatedo@yogaschool.nl

Extra door dojo aangeleverde informatie

We zijn een Karate vereniging die onderdeel is van De Yogaschool Enschede.We geven Karate aan volwassenen en kinderen in Enschede en Hengelo. Karate is een vechtsport waarbij geen eerste aanval plaats vind. We zijn gestart in 1995 en al heel wat jaren actief in het geven van karate lessen voor volwassenen en kinderen. De lessen staan in het geheel onder leiding van Sensei Ralph Gemser. We geven les in Enschede en Hengelo. Als je effectieve karate wilt beoefenen in een goed team met een erg prettige groepssfeer, kom dan eens langs voor een proefles en oordeel zelf.

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Enschede?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Enschede? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Enschede of een andere budosport dan karate Enschede aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.