Karate Naaldwijk toegevoegd

Karate NaaldwijkKarate Naaldwijk. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate in Naaldwijk. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam : Tomo No Kai

stijl : Wado Ryu Karate

leraar : Rita Soutendijk en Mark Neijssel.

graad :

lestijden : Woensdag 17:00 tot 18:00 uur (jeugd en beginners volwassenen), 18:00 tot 19:00 uur (volwassenen en gevorderden), Zaterdag 17:00 tot 18:00 uur (jeugd en beginners volwassenen), 18:00 tot 19:00 uur (volwassenen en gevorderden)

lokatie : Sportzaal de Windroos, Hoge woerd 25, Naaldwijk

contact : info@tomonokai.nl

website : http://www.tomonokai.nl/

 

 

 

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Naaldwijk?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Naaldwijk? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Naaldwijk of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in iNaaldwijkr geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.