Karate Nieuwegein toegevoegd

Karate NieuwegeinKarate Nieuwegein. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate in Nieuwegein. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Magatama

stijl: Karate

leraar: Ron Calmer

graad: 3e Dan

lestijden en locatie: Vrijdag: de Bredeschool, Lupinestraat 23 Nieuwegein – Zuid

18.30 – 19.15 jeugd 6 t/m 9 jaar 19.15 – 20.00 jeugd 10 t/m 12 jaar 20.00 – 21.00 vanaf 13 jaar Zaterdag: (de Bredeschool, Lupinestraat 23 Nieuwegein – Zuid) 08.30 – 09.00 Dan examentraining 09.15 – 10.00 Kata wedstrijdtraining 10.15 – 11.00 jeugd 6 t/m 12 jaar Zaterdag: Kumite training (de Bredeschool, Lupinestraat 23 Nieuwegein – Zuid) 11.15 – 12.00

contact: 0618523538

website: http://www.magatama.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Nieuwegein?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Nieuwegein? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Nieuwegein of een andere budosport dan Karate Nieuwegein aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.