Karate Schiedam toegevoegd

Karate SchiedamKarate Schiedam. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate in Schiedam. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam: Bassai Dai Dojo

stijl: Kyokushin Karate

leraar: Marcel Smit

graad:

lestijden: Maandag 17:00 – 18:30 uur (jeugd 6-12 jr), 18:30 – 20:00 uur (volwassenen 12+). Donderdag 18:00 – 19:00 uur (jeugd 6-12 jr), 19:00 – 20:30 uur (volwassenen 12+), Zaterdag 10:00 – 11:30 uur (jeugd 6-12 jr), 11:30 – 13:00 uur (volwassenen 12+)

locatie: Gymzaal OBS De Kring, Frans Halsplein 35, 3117 WE Schiedam

contact: 06 24 326 273

website: basaidaidojo.nl

Gegevens niet correct of mis je hier nog andere informatie over Karate Schiedam?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Schiedam? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate Schiedam of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende daarbij duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de budosport, de stijl, de leraar (en Dangraad), de lestijden (vermeld hier dan ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot het wel of niet plaatsen van de aangeleverde informatie ligt hierbij ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.