Karate Tilburg toegevoegd

Karate TilburgKarate Tilburg. Hieronder vind je informatie over stijl, leraar, lestijden en een lokatie van Karate in Tilburg. Hoewel wij deze informatie met zorg hebben samengesteld is Budosporten.nl niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen t.o.v. actuele gegevens.

naam : Bushinkan

stijl : Shito-ryu Karate-do

leraar : Joost Franken

graad :

lestijden :

locatie : Op maandag, woensdag en zaterdag in de gymzaal van Basisschool De Cocon aan de Groeseindstraat (naast huisnummer 16). Op dinsdag en vrijdag in de gymaal aan de Bergeijkstraat 18.

contact: http://www.bushinkan.nl/contact/

website : http://www.bushinkan.nl


Gegevens niet correct of mis je hier andere informatie over Karate Tilburg?

Let op! Heb je een andere vraag of opmerking over Karate Tilburg? Zijn de hierboven vermelde gegevens volgens jou niet correct of mis je de eigen dojo in deze stad? Wil je misschien een evenement met betrekking tot Karate in Eindhoven of een andere budosport aanmelden? Dat kan, hiervoor kun je het feedbackformulier op deze site invullen. Gebruik hiervoor de link in deze tekst of de knop bovenaan deze pagina. Belangrijk voor het correct aanmelden van een dojo is dat je eerst controleert of deze dojo inderdaad niet al voorkomt op deze site. Indien na deze controle blijkt dat de betreffende dojo inderdaad ontbreekt is het hierbij belangrijk dat je in ieder geval het volgende duidelijk vermeld; de Plaats, de dojonaam, de betreffende budosport, de stijl van deze budosport, de leraar (en zijn / haar Dangraad), de lestijden (vermeld hier ook of deze voor de jeugd of volwassenen gelden), de lokatie van de dojo, de URL van de website en de contactinformatie. Alleen de dojo’s die aangeleverd worden met deze informatie komen in aanmerking om geplaatst te worden op budosporten.nl. Na evaluatie van de aangeleverde gegevens of informatie worden deze zo snel als mogelijk is opgenomen op de site. De uiteindelijke beslissing tot wel of niet plaatsen van de door derden aangeleverde informatie ligt ten alle tijden bij budosporten.nl en hier kan niet over gecorrespondeerd worden.